Tel. 0487-512617  |  M. 06 51 06 42 68
Grotestraat 17   |   6653BJ   |   Deest
E-mail:  info@trefpuntdeest.nl

Laatste Nieuws

gelderlander.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
gelderlander.nl - laatste nieuws, opinie en achtergronden
  1. In de Reekstraat in Beuningen staat sinds enkele weken een partytent in de berm. Hij bevindt zich in niemandsland, naast een sloot en een omgeploegde akker. In de tent staat een grote, grijze kast, zo is te zien als je er langzaam langsrijdt.
  2. Wat doen bekende Gelderlanders in het weekend? Elke week bespreekt iemand hier zijn of haar programma. Deze week: de Zevenaarse burgemeester Lucien van Riswijk.
  3. Kunstenaars die willen meedoen aan de 16de editie van de Kunstroute Beuningen kunnen zich nog tot 1 maart opgeven. Dat meldt de stichting die de route langs meerdere kunstenaars in september uitzet. Kunstschilders, beeldend kunstenaars, fotografen en andere kunstzinnige mensen, amateur of professional: meedoen kan als je in Beuningen woont of er in een atelier werkt.
  4. WIJCHEN - Snelheidsremmende maatregelen op de Nieuweweg in Wijchen? Het lijkt verkeerswethouder Paul Loermans van Wijchen geen goed idee. De weg is uitgeroepen tot gevaarlijkste van de gemeente.
  5. MAAS EN WAAL - De Maas en Waalweg, de Betenlaan, de Maasdijk bij Batenburg: het zijn vooral de wegen buiten de bebouwde kom waar veel ongelukken gebeuren in Maas en Waal. Hoe worden ze veroorzaakt en wat is er aan te doen? Wij zetten de gevaarlijkste wegen en kruisingen van de regio op de kaart.