Tel. 0487-512617  |  M. 06 51 06 42 68
Grotestraat 17   |   6653BJ   |   Deest
E-mail:  info@trefpuntdeest.nl

Laatste Nieuws

gelderlander.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
gelderlander.nl - laatste nieuws, opinie en achtergronden
  1. ARNHEM / EWIJK – De gemeente Beuningen voelt zich voor het blok gezet door een groep eigenaren van recreatiewoningen op vakantiepark De Groene Heuvels in Ewijk. Die zeggen het in verband met corona onverantwoord te vinden om 150 arbeidsmigranten die hun huisjes bewonen te verhuizen.
  2. NIJMEGEN - NEC wil snel middenvelder Javier Vet (27) aan de selectie toevoegen. De Amsterdammer speelde in de afgelopen twee jaar 48 duels in het shirt van De Graafschap. Vet maakte in de zomer van 2018 de overstap van Almere City FC naar Doetinchem.
  3. AFFERDEN - De St. Victorschool in Afferden is weer open. Vanwege coronabesmettingen was de school elf dagen dicht, maar vandaag waren de 135 leerlingen weer welkom in de les.
  4. DRUTEN - Druten krijgt een nieuwe entree. De huurdersvereniging is blij. Een politieke meerderheid ook. De huisartsen lijken achter het net te vissen.
  5. DREUMEL - Kleine dorpen houden moeizaam het hoofd boven water. Maar Dreumel heeft een bruisend winkelhart waarin ook een compleet gezondheidscentrum is gevestigd. De kracht van samenwerking.