Tel. 0487-512617  |  M. 06 51 06 42 68
Grotestraat 17   |   6653BJ   |   Deest
E-mail:  info@trefpuntdeest.nl

Laatste Nieuws

gelderlander.nl biedt het laatste nieuws, opinie en achtergronden
gelderlander.nl - laatste nieuws, opinie en achtergronden
  1. DRUTEN - Het was even zoeken, maar het is terecht: het schilderij ‘Sainte Bernadette’ van Antoon van Welie, dat Druten in 2007 aankocht. En dat niet alleen. Ook Van Welies portret van de Drutense dokter Deelen uit 1897 en zijn tekening van zijn moeder op haar doodsbed doken op.
  2. WIJCHEN/DRUTEN - De grote hoeveelheid afval die vissers en andere recreanten achterlaten langs recreatieplas de Berendonck baart Hengelsportvereniging de Sportvisser uit Nijmegen grote zorgen. Het schaadt de natuur, maar bezorgt ook de hengelsport een slechte naam, zegt voorzitter Frisco Muller.
  3. BEUNINGEN - Binnen één jaar alle sportparken in Beuningen rookvrij. Deze wens is niet alleen hoorbaar, maar nu ook zichtbaar op de Beuningse sportparken en scoutingverenigingen.
  4. Daar gaat ze. Met een rugzak om, haar haren in een staartje en haar lievelingsrok aan stapt mijn jongste dochter voor me uit. Ze kent de weg. Dit is de route naar de kinderopvang. Maar het is dit keer anders.
  5. DREUMEL - Geen openheid van de rijksoverheid, onderzoekers die bezwaren van de gemeente West Maas en Waal in haar ogen niet serieus nemen. Wethouder Ans Mol wil de handdoek niet in de ring gooien, maar doet het wel. ,,We hebben het idee dat we met de rug tegen de muur staan.’’